DMD Vintagehjälmar

Filter

MC hjälmen Vintage från DMD är en nyutgåva av det berömda och ikoniska 70-talsskalet och den är dessutom den minsta e-godkända hjälmen i sitt segment! Hjälmen finns i upp till tre olika skalstorlekar för att nå maximal passform och komfort. DMD Vintage sitter tight och snyggt runt huvudet och är en prefekt glidarhjälm!
Skalet är tillverkat i fiberglas, hjälmen ger ett mycket bra skydd och har en grym komfort och passform tack vare den otroligt välgjorda inredningen. Inredningen är urtagbar och tvättbar vilket gör att hjälmen håller sig fräsch länge. De tre knapparna på hjälmen gör det möjligt att montera visir och/eller skärm.

DMD har i utvecklingen av Vintage fokuserat på att få till den rätta retrodesignen genom att designa om den traditionella hjälmen till ett stilfullt modetillbehör med originaldesign. Kollektionen Vintage finns tillgänglig i över 30 olika färger och grafiker och varje design har sin egen personlighet. Vintage är retro mc hjälmen för dig som vill ha en hjälm som matchar din klassiska scooter, HD eller retromotorcykel men också helt perfekt för dig som söker en retro vespa hjälm eller en retro mopedhjälm.