DMD Vintage Hjälmar

Filter

 

MC hjälmen Vintage från DMD är en nyutgåva av det berömda och ikoniska 70-talsskalet och den är dessutom den minsta e-godkända hjälmen i sitt segment! 
Skalet är tillverkat i fiberglas, hjälmen ger ett mycket bra skydd och har en grym komfort och passform tack vare den otroligt välgjorda inredningen. Inredningen är urtagbar och tvättbar vilket gör att hjälmen håller sig fräsch länge. De tre knapparna på hjälmen gör det möjligt att montera visir och/eller skärm.

DMD har i utvecklingen av Vintage fokuserat på att få till den rätta retrodesignen genom att designa om den traditionella hjälmen till ett stilfullt modetillbehör med originaldesign. Kollektionen Vintage finns tillgänglig i över 30 olika färger och grafiker och varje design har sin egen personlighet. Vintage är retro mc hjälmen för dig som vill ha en hjälm som matchar din klassiska scooter, HD eller retromotorcykel men också helt perfekt för dig som söker en retro vespa hjälm eller en retro moped hjälm. Vintage är helt enkelt valet för dig som vill ha en komplett style när du drar iväg på din HD, vespa, Cafe Racer eller retro moped.