Om oss

TS Stockholm AB är sedan flera år stolt återförsäljare av hjälmmärket DMD som är marknadsledande inom klassiska 70-tals MC hjälmar med vintage- och retrodesign. 

DMD är italienska retro motorcykelhjälmar med modern teknik och dagens säkerhetsstandard. 

Alla hjälmar finns på lager. Vi erbjuder öppet köp i 30 dagar, fri retur på alla mc hjälmar och gratis storleksbyte.

Beställning lagda vardagar innan kl. 14.30 skickas samma dag. Om beställningen läggs efter 14.30 eller under helg skickas ordern nästföljande vardag. 

Vi har över femton års erfarenhet av näthandel med kundsupport och lager i centrala Sverige vilket gör att vi alltid kan leverera snabbt.
Har du någon fråga eller fundering är du alltid välkommen att kontakta vår kunniga kundsupport på info@twostroke.se

Lite kort historia om DMD:

 

DMD är ett italienskt familjeföretag baserat i Bergamo, Italien. Bolaget startades 2007 av Amilcare och hans son Davide, med tjugo års erfarenhet från branschen tog de beslutet att starta egen hjälmtillverkning och ett nytt hjälmmärke, DMD. Idag är DMD ett välkänt företag runt om i världen för deras vintagehjälmar som tillverkas i moderna material och alltid uppfyller de senaste säkerhetsstandarderna på marknaden.  

Namnet DMD kommer från syskonens initialer Davide, Michela och Danila. Historien går tillbaka till 1975 då Amilcare startade företaget Nordwest som importerade MC hjälmar av märken som Bell, Shoei och GPA.

Idéen till DMD hjälmarna fick Davide när han och Amilcare besökte ett lager där man hade arkiverat produkter från 70-talet. Tanken föddes att utgå från 70-talets hjälmform och skapa vintage hjälmar med dagens säkerhet och teknik. Han hade därmed hittat en helt ny oupptäckt nisch på hjälmmarknaden där ingen annan var verksam.
De är själva bikers och vill alltid erbjuda de förare som väljer en hjälm från DMD hög kvalité och säkerhet, därav är dessa två parametrar alltid huvudfokus för DMD, därefter kommer stil och design. Materialet både på hjälmens utsida och insida är noga utvalt för att föraren alltid ska ha högsta säkerhet och komfort. Hjälmarna testas av förare i flera timmar och under olika väderförhållanden för att hitta eventuella förbättringsmöjligheter, DMD strävar alltid efter att ligga steget före.

Grafiken på retrohjälmarna skapas utifrån ett övergripande tema, ett nytt tema väljs varje år. Temat är baserat på vad som händer på marknaden, inspiration från resor de gjort i världen samt idéer de får från bikers som använder deras hjälmar. 
DMD är kvalité, sinne för detaljer, hantverk och en unik touch av italiensk smak.

 

Välkommen med din beställning!

 

 

 Kontaktinformation

TS Stockholm AB
Box 2009
17602 Järfälla

Epostadress: info@twostroke.se

Organisationsnummer: 556601-6456
 

TS Stockholm AB driver följande nätbutiker:

Länk till Twostroke.se Länk till Scorpionhelmets.se  Länk till Gosnow.se Länk till Elcykeltrim.se Länk till Dmdhelmets.se Länk till Igripdubb.se